23. 5. 07

S kanuji po reki Krki

Klub e-FOTOGRAFIJA

V SOBOTO, 30 JUNIJA 2007.

ZBOR VSEH UDELEŽENCEV BO OB 8.30 V BREŽICAH in sicer pred Restavracijo Štefanič. (Iz avtoceste za Brežice, preko reke Save in rondoja naravnost ter v prvem semaforju levo in takoj desno na parkirni prostor pri restavraciji).

Od tu bomo odšli z avti v Malence, kjer nas čakata dva kombija in kanuji (taki za 2 in vsaj eden za 8 veslačev). Odeljali nas bodo v Podbočje, kjer se vkrcamo na kanuje in potem veselo, prav počasi proti Malencam. Veslanja je za dobre 3-4 ure.

Med vožnjo bo možno kaj pofotografirati, lahko se bomo ustavili in kopali.

Na cilju bo piknik pod kozolcem ob roštilju in domači kapljici (čisto blizu je namreč Gadova peč, kjer raste najboljši cviček v naši domovini).

Sledi odbojka med Canonom in Nikonom in lokostrelsko prvenstvo, prav tako med Canonom in Nikonom.

OPOZORILO: Kljub temu, da Krka ni deroča in ne bo slapov, predlagam, da fotoaparate zaščitite pred morebitnim kopanjem.

Rok za prijavo je 24. junij, saj se le tako lahko zagotovi vsa logistična podpora.

Dragi foto prijatelji, navalite na prijave. S seboj pripeljite tudi žene, može, dekleta, fante, otroke, tašče, taste, pse in mačke.

Cena najema kaniuja na osebo je 8,5€. Tako da predvidevam, da celotna zadeva skupaj z vinom, sokovi, vodo in hrano ne more preseči 25€ na osebo.

Točen znesek bo znan, ko bo znano število prijavljenih (več, ko nas bo, ceneje se bomo nahranili in napojili).

Se že veselim.

p.s.: Painball, ki sem ga obljubil, pa prihodnje leto, da ne izkoristimo vsega v enem dnevu. Tudi ta tekma bo potekala Canon vs. Nikon in naj boljši (Rumeni) zmaga

Ni komentarjev: